Livet det er no det likaste lell.

Stue mamma

Tre dagsreiser på svingete, støvete og humpete veier, og en forgasser som trenger rens. Det er opplevelser som på sin måte rister meg tilbake til virkeligheten.
Så gjør det likevel godt å komme hjem, spesielt når huset er rengjort med hjertelig omsorg av kokken vår. Vi er glad i dette hjemmet som vi har skapt her.

Stue Ingveig

Stua

Stua Håvard Ingveig

Hverdagen er kommet og jeg skal fordype meg i de hverdagslige sysler og i de arbeidsoppgavene jeg har blant folket her vest.
Med positive oppgaver, gode naboer og et smilende folk rundt meg, dempes lengselen. Den forsvinner absolutt ikke, men er ikke så knugende. Den blir mer som en duvende bølge inne i meg. På sin måte vasker den tankene slik at lengselen er til å leve med.

Søndagsklær

Stundom må jeg klype meg selv i armen og minne meg på at jeg også har de tre små her hjemme. De må ikke bli noen selvfølgeligheter i skyggen av de to som er så langt borte. Den glade barnelatteren som runger i huset, gir resonans og smelter sammen med bølgebruset inne i meg. Da fylles jeg med en dyp takknemlighet. For, joda: Livet er velsigna godt – tross alt!